Sommerferie lige om hjørnet…

Kan ane sommerferien titte frem. På fredag går vi alle på ferie sammen. Pigerne har dog ferie og er jo som skrevet tidligere hos deres bonusbedster. Jeg har kun ham her derhjemme og i dagpleje. GLÆDER mig sindssygt til sommerferien i år. Synes virkelig jeg trænger til det. Det har været nogle lidt hårde måneder.
Skyder sommerferien i gang på fredag med en tur med Lisa til Aalborg. Vi skal i Karolinelunden og høre SASH og Italiobrothers (I ved nok, dem fra vores ungdom). Det bliver så fedt. Andy er så sød, at ville køre os ud og hjem. Lørdag skal der rystes mås med Dorthea. Vi tager en tur til Frederikshavn og gør byen usikker! Glæder mig! Var ellers meningen jeg skulle have været til Løkken Koncerten, som også finder sted på lørdag – men i og med ferien blev skudt i gang i den samme weekend, turde jeg ikke satse på at købe billetter og ja, nu kunne jeg godt – men … ja – snupper en tur til Frederikshavn i stedet. Det var jo også bare tosse-sjovt sidste gang vi var af sted.
Jeg fik løbet en tur i går aftes med Phoenix i cykeltraileren. Det var dog mega hårdt. Min kondi er slet ikke til at løbe med ham foran mig, men 4 km blev det da til i luntetrav. OG så fik vi vand i går. VAAAAND! Endelig regn! Der regnede i 10 minutter med lårfede stråler. Sad bare og jublede og dansede en regndans i regnen.
Og se så lige så smukt der var bagefter…Nørvang anno 2018

Leave a Reply

Skriv et svar