3 ugers sommerferie brugt fuldt ud…

Ferien blev skudt i gang med en omgang Sash og ItalioBrothers med Lisa i Karolinelunden fredag aften. Vi tog ud og spiste og var så inde og høre musik fra vores ungdom.
Lørdag tog en kollega og jeg i byen i Frederikshavn. Jeg overnattede hos hende i Sæby. Og som altid havde vi en super sjov aften rundt i Frederikshavn og fik danset en masse.Vejret har været godt i hele ferien og vi har fået brugt en hel del timer på stranden i Asaa, mens farmand og resten af familien knoklede derhjemme med at støbe gulv til gildesalen.
En del ture på diverse markeder blev det også til. Asaa, Hou, Lagunen og Hals blev flittigt besøgt og der blev fundet meget guld til projekt-gildesalen! Har virkelig nydt ferien sammen med ungerne. En ferie hvor vi ikke skulle nå en hel masse og bare være sammen på deres præmisser. Madpakker og krabbefangst var også en af de helt store fornøjelser for os i ferien. Hver dag var en lille udflugt i solen. Aalborg skaterbane blev også besøgt i ferien. Ungerne og jeg smurte madpakker og tog på tur derud. Det var en dejlig dag og der blev brugt en masse krudt. Phoenix havde hans lille blå bil med og drønede der ud af – også på de store bakker. Han kører som en brækket arm, den bette mand.En tur på Voerså å blev det også til. Et ønske fra min side af at vi skulle på tur – og det blev simpelthen en stor succes. Alle hyggede sig fra start til slut!
En uge i sommerhuset blev det også til – men masser af strandture, markeder og gåture. En uge hvor vi kom helt ned i gear og hinanden ved. Middelalderdage på Voergård var som altid en succes og vi havde en god dag deroppe.Bitten og ungerne kom på besøg i sommerhuset og ungerne legede det bedste de havde lært.Botan i Dronninglund blev også besøgt – og må sige, at det kan klart anbefales. Nye lokaler, sød betjening og maden var i top! Et besøg værd!Vi fik også besøgt Nymarksminde mini zoo. Ja, ved ikke helt hvad jeg skal sige – det var da meget hyggeligt – men utroligt bette og faktisk ikke rigtig pengene værd, hvis i spørger mig. Men nu har vi besøgt det og folkene, der havde stedet var rigtig søde og dyrene havde det godt. Det er da det vigtigste.Chili ville gerne have lokkerne klippet af og vi fik en tid hos Hårdesign i Hjallerup. Det blev rigtig fint til Chili og hun er meget glad for det. Hun ser pludselig så stor og voksen ud med det nye hår. John fyldte også 40 år den 30. juli og holdte stor fest i lørdags. Vi havde budt 30 til fest med spisning og det hele. Det var en kanon aften og alle forberedelserne værd! Er så taknemmelig over vores gode venner og dejlige familier. Alle havde en super god aften og maden var bare i top. John havde selv stået for maden og det hele spillede bare. Her er Helle, fruen selv og fødselaren ude på de sene nattetimer. Kønt er det ikke. Men sjovt var det. Knapt så sjovt søndag, må jeg nok indrømme..

Desværre kom Jens galt af sted her i ferien. Han havde fået sig revet helt op på et eller andet på folden. Aner simpelthen ikke hvad? Men grimt var det. Holdte på blødningen i 3 stive timer inden dyrelægen kom og lappede ham sammen. Bruno og Sanne kom og hjalp, da John ikke var hjemme. De var guld værd de to! Allerede dagen efter var det allerede meget bedre og jeg tænker det bliver godt når det er helt helet sammen. Men hold nu op, hvor lignede han bare et trafikoffer med alle de tråde der stak ud hulter til bulter. Sølle Jens!

Leave a Reply

Skriv et svar