Chilis 11 års fødseldag…


Fredag efter arbejdet, fik vi koblet campingvognen efter bilen og kørte af sted i forholdsvis to biler. Så meget havde vi med! Og så havde vi aftalt med Chili at hende og veninder havde sommerhuset og annekset for dem selv – og så tog vi andre campingvognen. Det fungerede også bare så fint. Lotus og jeg kørte i min lille røde, så vi hurtigt kunne komme i sommerhuset med frostvarerne.

Lørdag formiddag tog vi til Hals og kiggede genbrugsbutikker og loppemarkeder. Vi scorrede en gravemaskine til Phoenix (som han virkelig knuselsker) for bare 20 kr! Et fund, hvis du spørger mig.

Vejret var dejligt i sommerhuset og der blev også en stund til lidt afslapning, inden det brød løs med fødselsdagsgæster. Chili holdte pigefest/fødselsdag i sommerhuset fra lørdag til søndag. Det var simpelthen sådan en god dag, aften og nat. Pigerne var så søde og alle var bare så gode sammen. Jeg hentede 4 piger i Klokkerholm lørdag eftermiddag og to stødte selv til sommerhuset. Amen gu, som de hyggede. Vi var en tur på stranden, spillede kroket og Bob, pigerne så film og spillede højt musik. De var også længe oppe. Desværre var der en enkelt af pigerne, der ville hjem midtvejs. Men det var vi forberedt på – og hun blev hentet af sin far kl. 3 om natten.

Om søndagen kørte jeg de 4 piger hjem igen og fik lige kigget til dyrene. Og så kørte jeg tilbage til sommerhuset, hvor vi smuttede til Hou for at fange krabber og lave krabbevæddeløb.Det blev også til en bette is i Vaffelhuset. Til kaffen kom Birthe og Svend Åge og så hyggede vi ellers med dem resten af dagen. Vi havde købt ind til grillmad og fik derefter pakket vores ting ned. Pigerne skulle så blive og sove der til tirsdag aften. Så vi fik lige hurtigt mysset dem på gensyn. Phoenix skulle hjem og sove, så vi måtte desværre bryde tidligt op. Der var jo også en masse, der skulle pakkes ud, da vi kom hjem.

Leave a Reply

Skriv et svar