En snert af forår?

Er det bare mig, eller er der en snert af forår på vej? Jeg kan i hvert fald slet ikke lade være med at være ude. Der er det skønneste vejr. Stald og bokse er nu fine og hestene er lukket ud og venter nu bare på smeden kommer her kl. 15.00. Er så spændt på hvordan det kommer til at gå med ungerne i hælene og de to banditter til heste, der har stået stille lidt for længe. Får helt sved på panden!

Bilen har også lige fået den helt store rengøring. Her inden jeg henter ungerne – vil jeg lige køre vej af en bilvask. Den trænger virkelig. Der sidder så meget salt og skidt på den. Det vil helt klart pynte med en bilvask!

Dagen startede ud med jeg skulle til møde med HK kl. 9.15 i Frederikshavn. Mødet var hurtigt overstået og de roste min jobsøgning og mine ansøgniner og håbede jeg snart fik nyt job. På mandag står den på møde med min Sagsbehandler ved Jobcentret.

Jeg har stadig ikke hørt noget fra Randstad?!?… men ugen er selvfølgelig heller ikke omme endnu – og jeg ved 2. samtale finder sted omkring den 20. februar – så der er selvfølgelig lidt tid til endnu. Er bare næsten ikke til at holde ud at vente på deres opkalde – om man er købt eller solgt…

Jeg overvejer lidt om vi skal til Gymnastik med tøserne her senere i eftermiddag. Ved ikke lige hvordan det kommer til at passe ind med smeden. Hvis han bliver forsinket eller det trækker ud her – så bliver det lidt presset og det bliver næsten for trælst for os alle sammen. Nu må vi se. Jeg vil lige have noget hurtigt frokost og holde en lille velfortjent pause, inden jeg kører ind og får vasket bil og henter begge unger!

Og… så har jeg bestilt en ny HTC Wildfire hos Telenor! Jeg fik en god snak med en medarbejder inde hos Telenor, de lovede at jeg var fri fra Call Me den 9. marts! HEP HEP! Aldrig mere Call me og deres dårlige dækning og dårlige kunderådgivning! ALDRIG MERE! Er så glad og glæder mig til min lille mobil kommer hjem. Og denne gang vil jeg passe ekstra godt på den. hi hi.

Kan I have en fortsat dejlig dag!!!