Tøse-hygge-dag…

Chili og jeg har bestemt os for at udnytte at lillesøster er i dagpleje og holder derfor dagen fri sammen. Vi skal ud og bruge Chilis lommepenge. Chili er meget spændt på, hvor meget hun har fået tjent, ved at dække bord. Sidst jeg talte dem var der omkring de 300 kr. Så det er da et pænt beløb.

Ellers skal vi lige ud i Thansen og købe lidt til Mondeoen. Den kom jo i vaskehallen i går og pludselig kom der lidt ridser og andre ting til syne, som jeg vil have rettet op på i dag. Jeg vil have noget voks med farve i, ny bagpære, ny antenne og batteri til fjernbetjeningen. Ting jeg længe har gået og brokket mig over – Så nu skal det altså være.

Jeg skal også vej af dyrlægen efter noget spray til Jens´hov. Hovsmeden opdagede at Jens trak en smule på det ene bagben. Og efter en meget grundig undersøgelse af hoven fandt han et langt/stort søm han havde fået trådt op i hoven. AV. Så synd for Jens. Smeden gav ham noget spray, som hurtigere ville få det til at gå i sig selv igen og så skal vi ellers bare be om der ikke kommer en byld ud af det. Ikke flere uheld tak. Magter det virkelig ikke. Jeg havde ikke opdaget sømmet, men havde nok set han trak lidt på benet – men var næsten sikker på han “bare” havde lavet et vred. Henning og Jens leger meget voldsomt og der har jo lige været is over det hele – så det synes jeg ikke ville være så underligt. I kan tro der bliver fejet ekstra godt i stalden nu for at undgå lignende uheld igen! Tror det stammer fra da der blev bygget gedeboks. Det ligner til forveksling de samme søm som blev brugt til det projekt. Grrr….