Første lange dag for Lotus…

Det gik bare fint med Lotus i dag. Han var dernede fra kl. 8.00-14.30 og det var bare gået så godt. Havde kun brokket sig lidt ved middagstid, at nu skulle der altså mad på bordet. hi hi. Jeg fik lavet en masse i dag og fik lidt af et rengøringsflip. Ikke sådan med for meget fritid lige pludselig. Dyrerne er også fodret af og jeg har været ude og hente flyvske ting og sager efter stormen i går nat.

Chili er stadig lidt trykket og trist i børnehaven. Pædagogerne er heldigvis OBS på det. Vi mistænker alle, at det er pga. den store udskiftning af pædagoger dernede. Især Birthe, som Chili var rigtig glad for – er jo netop stoppet. Det er jo en stor ting i sådan en lille piges verden og de har samtidigt fået 3 forholdsvis nye pædagoger hun nu skal forholde sig til. Ikke underligt, det vil påvirke hende. Men nu er der fokus på problemet og de vil tage sig ekstra af hende det næste stykke tid.

Jeg valgte så at tabe frituregryden ud over mig selv, da jeg ville flytte den ud i udhuset. Ad, siger jeg bare. Mit tøj og mig selv var helt klistret ind i olie. Måtte i bad to gange og synes stadig jeg stinker af friture. Øv for en røvtur!

Imorgen står den på møde med HK i Frederikshavn. Skal have lavet en jobplan og om eftermiddagen kommer smeden en tur og ordner Henning og Jens. Er spændt på at se om Henning gider stå stille. Han er godt nok ved at være en værre bandit. Tror jeg skal have fat i doktor Dyr og aftale en tid til et lille snit…