Weekend med (h)jul på…

Fredag gik med hygge derhjemme med familien, film og julekonfekt. Lørdag skulle vi mødes med Morfar og hans søde kæreste i Ikea, hvor vi fik morgenkaffe derude samme med dem. Så hyggeligt. Vi fik købt en juniorseng til Lotus fra Morfar. SUPER gave og vi har allerede sat den op. Hun sov i den i nat – og hun SOV IGENNEM! Håber det bliver ved sådan. Har været oppe 7-10 gange hver nat de sidste 3-4 mdr. Det er altså for hårdt. Hun sad fast i tremmesengen, eller bankede hovedet i siderne og gad bare ikke være i den. To blomster-lamper blev det også til. De er bare fine til værelset og tøserne elsker dem!

Ellers var vi i storcentret i Aalborg og fik købt en god portion gaver til familien. Mangler stadig halvdelen, men det er da en start. Vi spiste kinamad i Shoppen og svigermor ringede om vi ikke ville komme til gløgg og æbleskiver senere den eftermiddag. Jo, det ville vi da gerne og tjuhej afsted mod Frederikshavn. Det var hyggeligt og Johns søskende var der også – skønt lige at snakke med dem igen.

Søndag gik med hestetræning. Morfar og kæresten skulle passe ungerne. Chili og Lotus er meget glade for Morfars kæreste – det kunne vi mærke. Chili var slet ikke så genert som hun ellers godt kan være. Et godt tegn!

Det gik ellers godt med træningen i går med Henning. Man kunne ikke mærke på ham, at han ikke havde været afsted i 14 dage. Jo, har da trænet derhjemme – men ikke med traileren og været ude fremmede steder og træne. Vi har nu juleferie til 8. januar – så er vi på den igen! Godt vi har Morfar og kæreste til at se efter dem de søndage. Vores træner har meldt os på “opvisningen” den 14. april, hvor vi skal vise vores køreheste frem. Det bliver spændende! Og giver da lidt nerver på! Men, der er jo lang tid til, heldigvis!

I dag skal der handles madplan og ryddes lidt op i ungernes tøj – så det kan komme plads på deres nye fælles-værelse. Senere skal jeg over og yde support til naboerne med deres computer og skal også lege flyttemand og tage en gammel sofa med mig derover fra og se om jeg ikke kan få den smidt på losseren. Jo jo… Håber I får en dejlig dag…

2 thoughts on “Weekend med (h)jul på…

Leave a Reply

Skriv et svar