Julekonfekt i stride strømme…

Sikke meget juleslik og godter vi fik lavet i går; Honningkager, brunkagedej, julekonfekt, havregrynskugler og kanelsnegle her i dag… Vi hyggede os alle fire i går med at lave julegodter. Vi lavede gløgg og varmt kakao mens vi skrålede med til julemusikken.

Mens jeg snakkede med Morfar & Co. i telefonen havde Lotus indtaget en hel pakke margarine! Måske hun har en smule luft i maven i dag?! Men de hyggede og Chili var rigtig flink til at hjælpe med at rulle marcipan-kugler. John dyppede dem i chokolade og pyntede dem efter alle kunstens regler. Jeg gik amok med mine honninghjerter, som blev til honningkager, da jeg ikke havde nogle hjerteforme. Det har jeg fået indkøbt i dag til mine brunekager. Brunkagedejen er lavet – men skal lige stå et døgns tid. Der blev lavet havregrynskulger til den helt store guldmedalje. Og jeg tør godt sige, at det er de bedste jeg har fået – i år smiley Nej de er faktisk tossegode. John har dog ytret sig om at han helst vil have nogle uden kaffe i, så det må jeg lige få fixet senere i dag. Svend Åge og Birthe har inviteret på kaffe her i dag – så jeg har lige pakket en lille doggy-bag til dem med lidt julegodter. Håber de falder i god jord. Ellers står den bare på julehygge, julemusik, nissehuer og juleslik i weekenden. I morgen skal vi ud og købe julegaver til familien og har aftalt at spise frokost i Ikea, da vi skal ud efter en stor gave til Lotus derude fra Morfar og så deler vi os derefter. John skal nemlig ud efter min julegave?!?! Uhhh, hvad mon det er?!?!

Og så lige en julesang til den gode stemning….

Leave a Reply

Skriv et svar