Vi mistede vores Steen

Steen var begyndt at komme ud og vi vidste godt det kan have konsekvenser at lade en kat rende ude ved sådan en trafikeret vej. Men synes også det var synd, at han skulle være inde, når han altid havde været ude. Han har selvfølgelig været inde i over en månede og begyndte så stille og roligt at komme med ud i haven. Indtil i sidste uge hvor han begyndte at rende længere og længere væk og jeg måtte hente ham hjem til huset igen. Men i denne uge var han pludselig væk – helt væk fra det ene øjeblik til det andet. Han nåede at være væk i 2 dage, hvor jeg i denne tid havde efterlyst ham på diverse facebook-grupper. En gammel veninde var sikker på hun havde set et opslag med Steen og ja, det lignede også 100% Steen. Men det var helt oppe i Sindal?! Men desværre var det vores Steen – utroligt men sandt. Han må være hoppet ind i en bil eller nogen har taget ham med til Sindal – ja, vi ved det ikke. Men det var vores kat. Kørt over og død på stedet. Behøver jeg at sige at jeg græd det meste af aftenen i går. Nøj det var hårdt. Han var sådan en god og dejlig kat.

Men inden den meget triste nyhed var teenageren på indkøb i Jem&Fix. Nu skulle vi i gang med projekt halvvæg og skrivebord – Vi kom også godt i gang i går og fik hentet materialer hjem og gik i gang med at save. Mangler bare et sidestykke og lidt hylder, så er vi ved at være der. Og så skal hun have en barstol dertil. Det bliver fint, ja det gør så. Vi bygger på en gammel Ikea (Malm) kommode. Det skal i nok få et billede af, når vi er helt færdig.

Til aftensmad lavede Chili lækker mad til os fra HelloFresh.

Cremet baconpasta

med stegte østershatte og finrevet ost

Det er virkelig dejligt nemt og smager fantastisk og så er der ingen madspil og der er rigeligt til os tre personer selvom vi kun bestiller mad til 2.

Du kan faktisk få 300 kr. i rabat på din første HelloFresh kasse, hvis du bestiller via dette link:

https://www.hellofresh.dk/plans?c=HS-3CZNFAGGT&utm_campaign=clipboard&utm_couponvalue=300&utm_invitername=John%20&utm_medium=referral&utm_source=raf-share

Leave a Reply

Skriv et svar