Prinsesse for en dag

Har verdens dejligste og bedste kæreste, ever. Vi havde en fridag sammen i dag. Dagen startede med selvforkælelse hos Rønnow i Sæby. Fik ordnet hår, fik rettet og farvet øjenbryn og farvet vipper. Virkelig en skøn start på dagen.

Bagefter havde kæresten arrangeret en lille overraskelse til mig. En tur til Hjørring hvor jeg fik en dejlig manicure. Virkelig en dejlig og skøn overraskelse. Har jeg aldrig prøvet før. Følte mig rigtig forkælet og nød det virkelig.

Derefter gav han frokost i Brønderslev på Café Rendezvous – Vores favorit spisested i Brønderslev. Og så gik turen over til Morten hos New Ink. Jeg skulle have fixet min coverup tattoo. Nu tror jeg den sidder lige i skabet. Og kæresten fik lavet endnu en lille tattooo. Et fedt ølkrus på håndleddet. Jeg er fan!

Bagefter det tog vi ud og underskrev papirerne på min nye bil – JAHH – og så havde kæresten endnu en overraskelse. Jeg skulle vælge en ring jeg gerne ville have hos guldsmeden i Aalborg. Åh for pokker hvor er jeg bare heldig med den mand ❤️😍🥰😘 Vi var også ude og se på ny bil til kæresten. Må sige jeg hellere end gerne ofrer min nye bil for at køre i den. Kæft den er FED! Håber han køber den. Den vil matche fiaten perfekt i indkørslen!

Har følt mig som en prinsesse hele dagen. Så dejligt forkælet og bare den bedste, ever!! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Skriv et svar