Det perfekte vinterbadevejr

Ja, jeg siger jer – der var virkelig skønt vejr i går søndag! Vi trak i badetøjet og sprang i Asaa havn. Solen skinnede og varmede og der var helt vindstille. Perfekt vejr at vinterbade i, hvis du spørger mig.

Inden da, var vi i Ikea og købe nyt service til køkkenet. Valgte mintgrønne og mørkegrå tallerkener. Og så fik vi ryddet ud i de gamle.

Vi spiste en lækker frokost i Ikeas restuarant og så fik jeg endelige købt mig et nyt bonsai træ til stuen. Elsker det!
På vejen hjem snakkede vi lige i telefon med min far og AG som inviterede på eftermiddagskaffe. Vi fik hurtigt badet os og fik noget andet tøj på og så gik turen til Rakkeby. Sjovt at se hvor meget der var sket deroppe på 1,5 år.

Lørdag var lidt mere impulsiv. Vi var ude og prøvekøre min nye kommende bil. Det bliver så spændende. Jeg har næsten ikke kunne sove om natten siden. Er helt oppe og køre over den. Det er en bette Fiat 500 Cabriolet – spritny og så er det en hybrid. Det er virkelig DRØMMEBILEN og har altid været det og hvorfor ikke udleve den drøm nu, inden man bliver alt for gammel. Ja – jeg gør det squ!

Ellers har vi skiftes til at forkæle hinanden med dejlig mad både lørdag og søndag. Vi har bare nyt weekenden fuldt ud. Sluttede weekenden af med at med at vi fik malet det sidste i gangen og teenageren kom hjem til mig igen. Vi glæder os til en ny og frisk uge med masser af nye sjove ting på programmet.

Leave a Reply

Skriv et svar