Venindens lille guldklump…

Da jeg fik fri fra arbejde kom min veninde, Mette, med hendes lille dreng. Jeg skulle lige passe ham, mens hun skulle til en aftale i Brønderslev. Og Malthe var vågen i dag. Åh, som vi hyggede. Han smilede og grinede flere gange. Kan man andet end at smelte helt over sådan en bette størrelse?! Jeg har også fået den store ære, at passe ham i morgen formiddag – og jeg glæder mig allerede. Det er nu så hyggeligt og nemmere barn findes vist ikke! smiley

Jeg fik et par timers søvn og så steg jeg ellers op på cyklen og hentede ungerne. Mødte lidt mennesker i Klokkerholm, som jeg lige skulle sladre lidt med – Altid så hyggeligt og bagefter tog vi op og handlede lidt småting. Regnen truede, men det blev ikke til andet end et par dryp – heldigvis. Jeg havde mine nye Nike sko på – de var altså fine til at cykle med og det føles som at gå på luft, når man går i dem.
Da vi kom hjem gik vi ud og legede i haven med det samme. Trampolinen skulle jo lige hoppes lidt på.
Og hundene skulle lege det gale af sig! Synes man kan se på Harleys ansigtsudtryk, at han bare er SÅ træt af Lillebror-Finn. he he. Heller ikke nemt at have en lillebror med ADHD!

Far har meddelt at han kommer senere hjem. De har noget, der skal være færdigt i dag. Nå, så må vi lige finde på noget aftensmad, der kan varmes op til ham. Og så tror jeg, at jeg vil i sol i aften. Trænger til lidt varme og sol! Og måske et dejligt godt glas rødvin. Ahhh… det kan jeg lige holde til!

Leave a Reply

Skriv et svar