Besøg af guldklumpen…

I dag havde den store ære at passe Malthe igen. I dag gik lige så nemt som i går. Legede, spidste, fik ny ble på og så lige lidt leg igen og så sove. Det er hårdt, at passe andres børn i 1 1/2 time smiley Mette blev her efterfølgende og sludrede lidt. Det er altså så hyggeligt. Jeg fik to timers søvn da hun var kørt. Det skulle jeg aldrig have gjort. Blev endnu mere træt og trist i det. Nå, men som timerne gik vågnede jeg da op igen og blev glad.
Inden jeg hentede ungerne var jeg lige inde med den film jeg lånte i går. Lærkevej! Den er godt nok ikke meget værd at reklamere for. Ringe film. Blev så utroligt skuffet!

Bjarne ringede og fik mit humør til at stige et par grader! Han ringede fordi hans kammerat havde en møbleret lejlighed, som bare skal tømmes på tirsdag og der var “jene gure sager” deri. Har set billeder – og er ellevild! DER MÅ JEG BARE OP! Så henter ‘et par bajere og jeg” Bjarne, Karin og en banankage på tirsdag og så drøner vi til Biersted. John kommer senere med boogietrailer og fylder den med de ting jeg har udpeget. ÅH, what a day! smiley GLÆDER MIG!
Og se så lige hvad Chili fandt i dag i gemmeren?! Min 1-års gave til John, som jeg gav ham for 6 år siden her den 23. juni. Det vækkede da lidt minder… Men hold da op – er det virkelig snart syv år siden vi mødte hinanden. Ja, det må det jo være – det føles bare ikke sådan alligevel.

Leave a Reply

Skriv et svar