Tror på det lykkedes…

Nu er vi gået på flasken med Laila og hun slugte en 120 ml flaske på 0,5 og skal have en igen her inden vi går i seng senere. Jeg tror på det lykkedes. Jeg tror på hun nok skal klare den nu. Hun kan nu stå og gå lidt rundt uden at knække sammen. Hun tisser og …. ? ja, hvad kalder man det? Pøller godt?
Vi har sat alt i beredskab inde på badeværelset, hvis hendes tilstand forværres. Der er jo varme på og vi kan overvåge hende 24 timer i døgnet. Men indtil videre fungere varmelampen fint og et kæmpe plus var at Liselotte (mor-geden) og Leif havde puttet sig ind under lampen til Laila her tidligere i dag – så vi vil helst ikke ødelægge båndet mellem dem. Laila kalder dog på mig, når hun kan høre jeg kommer ud i stalden. Mit hjerte smelter da helt. Hi hi.
Men hvor er det dog hyggeligt at sidde ude i stalden. Grisene grynter bag min ryg og følger med i hvad jeg laver. Kattene hopper rundt omkring og vil også gerne ligge hos mig mens jeg giver Laila sin flaske. Chili synes det hele er meget spændende. Tror (som Bjarne også sagde) at ungerne lærer utroligt meget af alt det her. Julie var jo også med i det hele i går. Ude og hente mælk direkte fra en anden mor-ged. Hjem til os med mælken som så blev varmet op og givet på flaske til vores lille kid.

4 thoughts on “Tror på det lykkedes…

  • Tak for rådet Bjarne. Jeg vil lige tjekke hende i morgen, når jeg kommer hjem fra vagt. Men han virker fin ham Leif. Han bliver tykkere og tykkere – så tror han er tip-top. Men vil alligevel lige få tjekket mor-geden, som du siger smiley
    Jeg er bare så bekymret for den lille ged. Håber virkelig den klarer den. Tør næsten ikke tro på det. Men den virker virkelig som om den har fået det meget bedre og jeg synes jeg kan mærke hver dag, at den tager på. Har en god mave nu, synes jeg.

  • Dejligt at den klarer sig. I skal nok også lige holde øje med, om den anden får det, den skal have. Det kan jo være moren ikke har mælk nok. Prøv at mærke om hendes yver er spændt. Det burde være meget spændt, nu hun kun har en at føde på.

Leave a Reply

Skriv et svar