Status på jobbet = lang arbejdsdag

I går blev en lang dag. Kl. 18.00 vendte jeg snuden hjemad mod Klokkerholm. Vi havde status på jobbet og alle varer skulle tælles op – og jeg skal hilse og sige, at der er mange smiley Men vi hyggede det bedste vi havde lært og blev også forkælet med god frokost og slik ad libitum hele dagen. Vi kunne ikke klage. Jeg var dog TRÆT og øm i hele min gravide krop, da jeg kom hjem. Jeg var ikke meget værd. John var heller ikke meget værd. Han lyder som han er ramt af det samme som mig. Har sagt han SKAL kontakte lægen i dag. Han kan jo få noget for det – det kunne jeg jo ikke pga. graviditeten.

Noget andet er at vi har fået solgt bette Amigo Dancer. Han er kommet hjem til tidligere ejer. Det endte jo lykkeligt! Rideskolen kunne jo ikke bruge ham som rideskolepony – men de synes absolut at han kunne sælges til en rutineret rytter – så helt ubrugelig var han ikke. Vi troede ellers kun der var en vej – og det var slageren. Men det kunne mit hjerte næsten ikke bære – så er ovenud lykkelig for tidligere ejer så min salgsannonce på facebook! og jeg fik en ok pris for ham. Allerede om aftenen blev der sendt billeder af hendes søn der red på ham. Det gik så godt. Efter hvad tidligere ejer har fortalt – så er hun helt sikker på han aldrig er blevet reddet på før vi har fået ham. Så noget godt må vi da have gjort, siden han nu kan rides på, alene, med rytter! Det er altså flot! Jeg sad med tårer i øjnene da jeg så billederne og den video hun havde sendt. Er slet ikke i tvivl om Amigo er kommet HJEM! Han har det som blommen i et æg dernede. Vi skal ned og besøge og prøve nogle af hendes andre ponyer – for at give mine piger blod på tanden til at ride igen. Det glæder vi os til!

Kom også til at købe lidt nyt tøj til Phoenix.Kan mærke jeg glæder mig afsindigt meget til han kommer ud. Han sparker og vender sig rundt nærmest konstant og jeg synes faktisk det er hyggeligt denne gang. Kom til at gå amok på H&M´s hjemmeside og fandt nogle rigtig fine ting til bette-manden. Har ellers haft svært ved at finde noget tøj til drenge, som jeg synes var flotte eller “fede”. Det er lidt nemmere med pigerene, synes jeg. Men mon ikke jeg vender mig til vi skal have en lille dreng.

Leave a Reply

Skriv et svar