Nisserier på job og julefrokost i SFOen…

På jobbet har vi fået indført Nisserier. Vi skal være nisse for hinanden. Og man må sige her optil den 24. er det gået vidt for sig med drillerier på jobbet. Folk er mistrodiske og hemmelighedsfulde overfor hinanden og der bliver grinet og lavet en masse fis ud af det indimellem. Det er det, der giver ARBEJDSGLÆDE! Ingen tvivl om det! Love my job!
Min nisse har rodet lidt på mit kontor nogle dage, lagt lidt slik og i dag pyntet op til jul. Det er nu hyggeligt – men jeg kan simpelthen ikke gætte, hvem der er min nisse. Ihhh…

Vi smovsede ellers rigtigt i går på jobbet. Vi kom til at snakke om pommes frites og vupti så var der arrangeret en til at hente i frokostpausen. LÆKKERT! Det er noget af det jeg savner fra Thermex af – det var vores hyggestunder med lækker mad og festlige indslag. Det har vi heldigvis også her på jobbet og jeg elsker det!

I går var jeg alene hjemme. John og Chili ville til Aalborg og købe de sidste julegaver og Lotus skulle til Julefrokost i hendes SFO. Men, det gjorde nu heller ikke så meget med en stille aften under tæppet på sofaen. Helbredet er ikke helt i top endnu. Det hjælper dog på det, men døjer stadig med bihulerne og en grim hoste, der trækker tænder ud. Mon ikke jeg når at blive frisk inden jul. Det ville være dejligt. Er glad for jeg trods alt kan komme på job og Phoenix har det fint i maven. Så skal alt sammen jo nok gå.

Leave a Reply

Skriv et svar