Samler på gode weekender…

Ja, her hos os samler vi på gode weekender. Og denne her vi lige har haft var heller ikke en undtagelse. Så dejlig en weekend.
Ugen op til bød på alle ungerne hjemme og det er som altid en uge der går alt for hurtig. Lotus og jeg havde en tøse-aften torsdag, hvor vi tog i Storcentret og Lotus fik købt en masse nyt sommertøj. Hun nød en aften bare hvor det var hende og jeg. Det gjorde jeg også. Det må vi blive bedre til, at rykke en dag ud en gang i mellem. Det var ren kvalitets tid, når den er bedst.
Fredag fik jeg bryllupsgave fra arbejdet. Så sødt af mine skønne kollegaer. Og så havde de endda hørt rigtigt efter, for de ting vi fik var ting vi rent faktisk ønskede os og manglede! Helt perfekt!

Fredag aften var vi til ølsmagning i Ørum forsamlingshus sammen med vores venner fra Hjallerup og Ørum. Kim Broberg holdt ølsmagning for 53 glade øl-elskere, heraf to Australiere. Dejlig aften med hyggelig stemning, stor spørgelyst, lækre sandwich og gode belgiske øl.

Vi havde i hvert fald en rigtig god og sjov aften. AG og FP passede ungerne hos os mens vi var væk. Vi gav aftensmad og så var de hjemme hos os imens. OG så kunne min far også lige være chauffør for os og venner i Hjallerup. Smart.

Lørdag formiddag havde jeg lidt ærinder og Chili ville gerne med. Hun ville ud og bruge hendes gavekort og penge på tøj. Og det må jeg sige, at hun fik gjort. Er du gal et shoppe-gen hun har der. Woow. Men meget fedt tøj fik hun og en træt mor, af at slæbe på poser. he he. Lotus og Phoenix blev hentet af deres far. De skulle til et klassearrangement i SFOen. Dejligt det lige kunne passe. Lasse og Karina kiggede også lige forbi lørdag efter deres camplet. Så hyggeligt. Og vi fik fjernet lidt store betonklodser fra matriklen. Troede ellers ikke på, at vi kunne flytte dem. Synes vi tidligere har slåsset en del med dem. Men en stædig Tjøwenhawner skulle der til og så var de væk fra marken. De har irriteret mig i mange år.

I går søndag var vi til AGs fødselsdag i Rakkeby. AG havde disket op med det hele store middags bord, dessert og kage i store mængder. Vejret var dejligt og vi fik drønet lidt have-traktor med vognen bagefter. Ligesom i gamle dage, da jeg selv var barn. Sjovt. Torben og Mitzi kiggede også forbi. Jamen, det var bare en skøn dag med familien. Det passede med vi kunne aflevere Phoenix og Lotus hos deres far på vejen hjem fra Rakkeby. Godt timet. Og så kunne vi andre få handlet ind bagefter til en ny uge.

Leave a Reply

Skriv et svar