Så smukt der er i Rhododendron parken

Turen gik til vores smukke park i Brønderslev , Rhododrendron parken, efter aftensmaden. Et af mine ynglingssteder. Der er virkelig smukt dernede nu hvor alt næsten er sprunget ud og der dufter fantastisk. Da vi kom hjem satte vi os til at se vores “nye” serie – The Mentalist. Rigtig god serie synes jeg.


I dag lader vi op til Kristi Flyvfart ferie – OG jeg glæder mig! Skal bare hygge med alle ungerne og min bedre halvdel og så skal jeg fejre min lyvogfyrre års fødselsdag (Fik ikke holdt noget sidste år heller) kombineret med indflytterfest med de bedste venner! GLÆDER MIG!!

Aftensmaden i går aftes bestod af Ricottafyldt tortelloni med svampesauce og hakket hasselnødder. Det smagte bare så godt! Vi er blevet ret vilde med Hellofresh´s vegetar retter – det smager overraskende godt og sjovt at prøve noget andet.

Leave a Reply

Skriv et svar