Ren Drama på Nørvang i weekenden…

John og jeg var i Skive hele lørdagen og vores faste rytter til Henning havde skrevet og spurgt om hende og hendes søster måtte tage Jens og Henning. Det måtte de så gerne. Vi blev så ringet op da vi stod i Skive af vores nabo, der fortalte at hesten havde smidt den ene rytter af og ambulancen var på vej! CHOK! Rebecca ringede så op lidt efter og fortalte det ikke var så vildt som det lige lød. Vi troede jo rytteren havde brækket ryggen – det havde hun heldigvis ikke og Henning havde ikke smidt hende af – hun var selv gledet uheldigt af da hun ikke var en erfaren rytter. Jens havde skabt sig og møffet til Henning, der så var blevet en smule forskrækket og rendt fremad og når man som rytter ikke aner hvor bremsen sidder og ikke har balance, ja – så ryger man af. Ikke noget vildt i det, men rigtig uheldigt. Det har da givet hende og også os en lærestreg. Jeg lader ikke andre ride mine heste mere, hvis de ikke har erfaring. Det har jeg ikke nerver til. Og det var jo også det værst tænkelige tilfælde at vi står så langt væk og sådan noget sker! Men godt der ikke skete mere. Men sikke et drama! Og en forskrækkelse!

Fredag havde vi Morten og Merle med hjemme til præ-julehygge. Vi fik nisseøl (til de voksne) og risengrød. Hyggede med god film og snold efter aftensmaden. Hyggelig aften sammen med alle (bonus)børnene.

Vi var som sagt i Skive det meste af lørdagen. Vi var på Bil-tur. Fandt desværre ikke noget der var værd at skrive hjem om.

Søndag rykkede vi hele vores baggang fra hinanden. Skab blev kylet ud og nyt kom ind. Væggene blev malet m.m. Sikke det pyntede! Chili havde besøg af hendes veninde, der også blev og spiste med. Hyggelig søndag.

Vi fik os dog noget af en overraskelse efter aftensmaden… Vi har jo to hunkaniner – Bella og Maria.. Eller det troede vi. Det viser sig så, at Bella er en hankanin – hvilket er lig med 4 velskabte SUPER SØDE kaninunger! Amen gu, så søde de er!

Leave a Reply

Skriv et svar