Indskolingssamtale med Chili…

I dag var vi med Chili til samtale på skolen, med sundhedsplejersken. Vi har en fin og rask pige, som vi forventede. Det var meget spændende at være med til samtalen. Vi holdte begge fri og skiltes nede på skolen og kørte på hver vores job efter samtalen. Jeg var på arbejde igen lidt over 10.

Jeg var ude og løbe 5 km i går aftes. Det gik over al forventning – jeg løb hele vejen og var godt syret til i mine ben, da jeg kom hjem. Jeg har også reddet mig en blå negl pga mine (måske) for små løbesko?! Æv, men jeg kan nu sagtens løbe/gå i sko, så det er ingen hindring. Grimt ser det bare ud.

Fandt lige et gammelt 2012-billede fra da vi var på sommerferie på Læsø og så et billede fra den 26. november, hvor vi var til Oktoberfest! Sikke en forskel. Jeg kan næsten ikke kende mig selv…

Jeg er så træt i dag. Sov ikke fantastisk i nat. Døjede med at falde i søvn, og da jeg næsten var faldet i søvn, så vågnede Lotus og var ked. Hun kom ind i sengen til os og lå så og sparkede og pev, så jeg ikke kunne falde i søvn. Så skulle jeg tisse og så var jeg hundesulten! Min mave knurrede og jeg kunne slet ikke finde ro. Det endte med at jeg lidt over 1 i nat, stod op og lavede en lille snack og tog et glas mælk og satte med ned i stuen og prøvede på at blive lidt træt med lidt læsning. Der gik en halv time og så forsøgte jeg mig igen på det soven der. Denne gang lykkedes det – men fik jo desværre ikke så meget søvn, før vækkeuret ringede. Halsen kradser og næsen stopper til i de her dage. Ren ynk herfra. Må tidligt i seng i aften – ja, der er ikke andet for…

Leave a Reply

Skriv et svar