Omrokering og en smule fejring på dagen

Min rigtige fødselsdag er i dag og jeg blev rigtig fejret af ungerne og af mine kollegaer dagen igennem. Da jeg kom hjem gik pigerne og jeg igang med at flytte rundt på værelserne. Et projekt vi egentlig havde syltet lidt for længe – mest fordi vi ikke lige helt kunne overskue at flytte rundt og hvor længe ville det mon tage. Det tog så ikke så lang tid – heldigvis. John hentede bonusdatteren hjem da han fik fri fra arbejde, så hun også kunne være med til at flytte rundt. Hun skulle bl.a. også have nyt værelse. Vores soveværelse blev rykket ind i hendes og så fik mine de mindste soveværelset som er det største værelse til deling. Det blev ret godt, selvom det virkede lidt kaotisk på et tidspunkt.
Jeg fik lavet et lækkert kyllingefad med pasta – som bragte stor glæde. Og var noget helt nyt vi skulle prøve og bestemt ikke sidste gang jeg laver det.

Rødvinen var gave fra arbejdet og den måtte vi lige smage på min fødselsdag- eller det SKULLE vi mente kolleagerne. Den var også bare god! Da vi blev færdige om omrokeringen satte vi voksne os ned til bålet og snakkede og bare hyggede os. Dejligt afslappende. Den bedste fødselsdag.

Leave a Reply

Skriv et svar