Min 41 års fødselsdag

Havde en rigtig dejlig fødselsdag i lørdags sammen med de bedste venner fra Hallund, Hjallerup, Børglum, Brønderslev og Asaa. Fantastisk at blive fejret på den måde. Kæresten havde også været sød og gav mig ekstra gaver. En økse til vores vildmarksture. Elsker den! Fik en masse skønne gaver! Maden lavede vi selv og det var så nemt, at det bare skulle varmes op da gæsterne kom. Lavede Nachos til forret – nemt. Hamburgerryg og flødekartofler med salat til hovedret og bananer på grill med vaniljeis, sprut og flødeskum til dessert. Dejligt endelig at “få lov” til at holde min egen fødselsdag. Tror næsten de sidste jeg holdte var min 30 års nede i Oasen – ellers har det ikke været noget jeg plejer at fejre.
I dag på min rigtige fødselsdag – blev jeg vækket med morgensang og endnu flere gaver af ungerne og John. Dejlig måde at skyde dagen igang på.

Fik et smukt halssmykke med tre hjerter i og tilhørende øreringe af mine tre dejlige unger også.

Leave a Reply

Skriv et svar