Blev introduceret til denne nemme ret af min mand, da vi mødte hinanden. Egentlig er det bare en simpel omelet, men den smager rigtig dejlig.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_163417.jpg)
Alt du skal bruge er en blok bacon, hvor du skærer tynde skiver af og steger på en pande.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_163431.jpg)
Når baconstykkerne er færdige bruger du dets fedt til at stege løg og champignon i. Jeg plejer at bruge 1 stort løg og 1 lille bakke champignons. Du kan med fordel stege lidt friske asparges i lidt smør.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_165223.jpg)
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_164025.jpg)
3 æg til hver passer fint til sådan en portion. Tilsæt lidt salt og peber, alt efter temperament, lidt madlavningsfløde og lidt revet ost og på panden med det.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_164639.jpg)
Når overfladen er fast kan du hælde de stegte løg og champignons på “æggekagen”.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_165213.jpg)
Så kommer trylleriet. Vend den tomme side over siden med fyld.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_165242.jpg)
Og woola… 2 stk. ommeletter.
Nu kan du anrette med dine stegte asparges og baconstykker. Og bon appetit.
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_165344.jpg)
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_180049.jpg)
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_180449.jpg)
Og så lige hjemmelavet rabarbergrød til dessert ?
![](http://hverdagen.familien-berg.dk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200715_182904.jpg)