Min blog, mine ord, mit valg…

Fik en vred SMS i går fra “en” som gerne vil undlades omtalt på min blog, at jeg ikke måtte nævne personen, hverken negativt eller positivt ellers ville personen ikke tale eller ses med mig. Ok så?! En ting er helt sikker, jeg skriver hvad og om hvem jeg vil her på bloggen. Og om det så betyder, at jeg får lidt uvenner eller “samarbejdet” ikke kan køre pga jeg skriver på min blog. Tænker lidt, det har overhovedet ikke kørt, jo kun én vej, alligevel. Jeg skal ikke trues eller have mundkurv på.
Ja så må det være sådan. Dette er min dagbog, på godt og ondt og det er sådan det er. Og synes heller ikke jeg rakker “folk” ned, andet end de har pisset mig af eller fortjent det. Så har vist det på plads. Jeg er heller ikke ansvarlig hvad du læser, tolker eller misforstår og tror du læser mellem linjerne.

Jeg har lagt syg de sidste par dage. Faktisk har jeg længe gået og været småvag og i perioder virkelig slået ud et døgns tid med høj feber og utilpashed, men blev da rigtig ramt her i ugen. Øv. Har bare sovet og sovet og sovet. Havde ellers en masse planlagt her i weekenden, når jeg skulle være alene. Chili valgte at blive hos mig i weekenden selvom der var udsigt til hendes mor ikke var meget bevendt. Forstår ikke hun gider være hjemme hos hendes syge mor. Har det dog bedre ligenu, hvor jeg lige er stået op. Sidder her med min morgenkaffe og kigger ud på en regnvåd morgen. Hyggeligt på én måde. Savner René. Han er på weekend med sine forældre, sin bror og søster i Kolding.
Chili fik mig lokket med lidt ud i går aftes. Der var Open By Night I Klokkerholm. Egentlig skønt at komme ud selvom jeg var møgtræt, da jeg kom hjem. Mødtes med en gammel ven og ellers med de kendte ansigter i byen. Fik en masse knus og gode grin. Tiltrængt. Mødte også Fønne og Lotus og deres far. Dejligt at se og kramme ungerne. Jeg tog lidt tidligere hjem og Chili blev deroppe med hendes venner. Hentede hende senere og vi tog hjem og hyggede med film og snold.

Leave a Reply

Skriv et svar