Kæledyrenes hemmelige liv 2…

Lidt skulle der ske, når nu vi to tøser er alene hjemme. Chili lokkede mig med i biografen og se Kæledyrenes Hemmelige Liv 2. Den var da ok sjov, men måske ikke en biograftur værd, men vi hyggede os alligevel og vi fortrød ikke, at vi tog derind. Vi var hjemme ved en 19 tiden og var egentlig propmætte, så vi udskød aftensmaden. Så kunne jeg også lige nå at få slået græsset på matriklen.
Jeg begav mig også i krig med traktoren og fik da også gang i dyret. Desværre gik den i stå få meter fra maskinhallen. Ej hvor irriterende. Måtte give René den lidt flove og triste besked, at jeg troede den var i stykker. Nej, det var den ikke. Der var bare blevet lukket for dieseltilførslen. Åh? Så mig i gang med at rode med det. Kunne jo ikke vente på manden kom hjem engang søndag ? Og så fik jeg harvet ridebanen og kunne vinge endnu et projekt af.
Det er gået fint med at være græsenke og helbredet har det bedre. Bliver hurtigt træt og ør i hovedet, men med lidt pauser og hvil, så går det ok. 

Min utrolig dejlige kollega kom også på besøg i går. Hun fik mig op og i gang med dagen. Er så taknemmelig over at have så god en ven. Vi havde et par hyggelige timer og fik snakket om alt og ingenting. Det havde jeg brug for ❤️

Glæder mig sindssygt til min mand kommer hjem igen. Han har været utrolig sød og har skrevet og ringet en masse gange. Så det føles helt, som om jeg selv har været med på tur til Kolding. Tæller timerne til han kommer hjem.

Leave a Reply

Skriv et svar