Kære alle der læser med

Som nogle af Jer allerede ved, står jeg overfor en operation i dag, hvor jeg skal have fjernet min livmoder 😥

Og det betyder desværre, at jeg skal være sygemeldt fra i dag og indtil videre min. 3 uger 🙈 Der er selvfølgelig en risiko for, at sygemeldingen bliver forlænget (7.9.13), hvis der opstår komplikationer eller det ikke helt går som jeg gerne vil. Men tro mig, hvis jeg får lov at bestemme er jeg tilbage på benene igen hurtigst muligt. Skal dog starte langsomt op igen, efter lægens ordre 🙏

Tak til verdens bedste kæreste, John, for at passe så meget på mig og være med mig på dagen og hjælper mig igennem den næste tid. Han er GULD VÆRD! Elsker ham så højt.

Glæder mig så meget til at være på den anden side af operationen, og få et normalt liv tilbage. Der bliver nok lidt stille på det sociale liv – overskuddet er nok ikke rigtig til noget det næste tid. Har brug for ro og hvile. Min tålmodighed kommer virkelig på prøve nu 🤪

Knus Gitte ❤️

Leave a Reply

Skriv et svar