Isolation

Pyllerpakke fra Rakkeby – lækkert

Det går nu meget godt her i vores lille corona boble. Vi er så heldige at folk omkring os hjælper med at handle ind og sørge for os – når vi nu ikke må komme ud. Også dejligt vi fik hentet vores arbejdscomputere hjem i går, så vi kan arbejde hjemmefra. Det er luksus.

Chili tryllede igen med maden i går aftes fra HelloFresh. Det er virkelig noget lækkert mad og hun elsker at lave det og prøve nye opskrifter. I går stod den på Caribisk Kokos- og bønnegryde – det var mums! Til dessert blev der lavet hjemmelavede Vanilje og chokolade milkshakes. Vi er så forkælede er vi.

Ungerne er jo hjemme. Status er 2 ud af 7 er nedlagt med Corona og vi skal jo have tiden til at gå med noget. Og ja, vi har været i PCR test som også slog ud Positivt. Både mandag og i går tirsdag og skal også i dag. Vi bliver nød til at tage os alle i to hold. Vi arbejder hjemme OG skal også kunne være i bilen jo. Men godt vi kan dele det lidt ud. Så i løbet af dagen har pigerne malet bonusdatterens værelse. Det bliver så fint. Jeg malede vinduer og skabslåger første gang i går aftes da vi havde spist aftensmad. Vinduet skal have to gange mere og det samme med lågerne – så der går lige lidt tid med det. Men det er godt nok her i isolationen at have noget at lave – især for ungerne.

Ungerne hyggede i går aftes med hjemmespa i stuen sammen med Steen. En fryd at overvære dem hygge så godt sammen.

Leave a Reply

Skriv et svar