Nyt fra Corona land

Vi har testet alle børnene hver anden dag efter skolens og børnehavens anbefalinger og søndag slog mindstemandens hjemmetest ud – positiv. Vi testede ham igen om aftenen med en anden type hjemmetest – OGSÅ positiv. Vi isolerede os med det samme. Fik bestilt tid til os alle 7 til næste dag – og mindstemandens PCR test var også positiv her. Vi andre gik fri for nu. Så det er lidt udfordrende at have alle 5 børn hjemme på én gang og på samme tid at skulle passe sit job. Men de er nu gode alle sammen og indtil videre så går det overraskende godt. Vi giver hinanden plads og luft – så går det nok. Håber vi!

Mindstemanden er noget kun ramt af corona og har høj feber og generelt bare utilpas og skidt. Heldigvis i bedring i dag end han var i søndags. Der var han godt nok meget syg. Han har sovet hos mig mens det var allerværst.

Teenageren har været sød at lave lækkert aftensmad til os fra HelloFresh og bagt cookies. Så vi kan ikke klage her fra isolationen.

Lotus har fået en ny kanin og bur så hun og bonus-søsteren kan hygge sig med deres kaniner. Vi valgte at købe en hun, så de en gang kan få lov at prøve at lave et kuld søde små kaniner og også så lillebror kan få en “aflægger”.

Leave a Reply

Skriv et svar