Ikke alt er ren elendighed

Ja, som mange af jer allerede ved, så er det hele ikke ren elendighed. Selvfølgelig er det en hård tid med alt det praktiske. Skilsmissen gik som sagt hurtigt og rigeligt smertefrit og bodelingen er også gået ganske fint. Nu står den på vurdering af gården og forhåbentligt et hurtigt salg. Er dog glad for jeg har fundet sammen med en af mine bedste venner og kæmpe støtte igennem alt det her. Og så er han endda min kollega igennem 5 år. Så vi kender hinanden på godt og ondt. Så oveni alt mit kaos, så er jeg også glad og lykkelig. Det føles så rigtigt.

Fredag aften var jeg i byen med drengene fra arbejdet. Så det var bare en rigtig god aften. Vi spiste på Flammen og fik noget rigtig lækker mad og hyggede. Vi endte på Heidis og ja, det var bare en dejlig aften.

I dag var vi ude i Nymølle Bæk og trave tømmermændene ud af kroppen. Skøn tur. Og vi toppede dagen af med lækker mad derhjemme og efterfølgende en tur på Stranden i Blokhus. Perfekt dag ❤️

Mødte også Flemming og Bjarne på stranden. Så hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar