Hyggelig fredag!

Og så lige et lille stemningsbillede fra fredag aften ved sengetid. Lille Finn sover jo hos sin nye mor og far i sengen. Det er bare noget der er hyggeligt! John har nu dette billede som baggrund på sin mobil. Sødt!

Nå men, vi tog jo som tidligere skrevet, ned til Birthe og Svend Aage i deres sommerhus til kaffe og aftensmad. Det var som altid nogle rigtig hyggelige timer og lille Finn tog det bare så flot. Tror også Birthe og Svend Aage synes han var en sød bette vovse.

Vi fik os noget af en overraskelse, da vi kom hjem på gården. Jeg var ved at putte ungerne og John ville lige ud og sige godnat til dyrerne og kom råbende at jeg skulle skynde mig ud. Jeg troede jo der var sket en ulykke! Men hvilken lykke!?! Jo, to søde små velskabte kid stod og mæh’ede i stalden.

I dag lørdag har nu også været en vældig dag af slagsen. Jeg fik solgt min MC! Halleluja! Og vi har haft dejligt barselsbesøg af farmor og farfar, der var så søde, at have gaver med til ungerne. De fik en kop kaffe og et stykke barselskage og fik set alle babyerne på gården. De blev da også noget overraskede over, vi pludselig også havde fået kid. Det var jo Finn, de var kommet for at se i første omgang. Tror nok Finn smelter enhvers hjerte. Den bette trold. Det var et godt bytte. En MC for drømmehunden. Jeg var også lige i Bindslev og betale det sidste, vi skyldte på ham. Så nu er han vores – 110%! Skøn følelse! Og kan ikke takke hans tidligere ejere nok, for de stolede på os med betalingen. Håber de gør alvor af snakken og kigger op til os til en kop kaffe og ser vores “mini-zoo” og måske endda har en lille “værtindegave” med i form af et marsvin eller to til ungerne. Men shhhhh… det ved John ikke noget om. Thi hi.

I morgen skal John og Henning selv til træning. Hans Christian har lovet at tage med for at hjælpe. Vores træner har sendt en mail, som jeg desværre først læste nu her og skrev vi skulle komme noget før, hvis vi også skulle i avisen ligesom visse andre wannabe-kendisser fra Børglum, ikk Birgitte?! Jeg fik lige ringet hurtigt til John og håber de når til træning til kl. 11.00. Ellers går det også nok alligevel.

Desværre fik min veninde (inkl. mig selv) et grimt chok i dag. Hendes hest (eller lånehest) faldt død om i dag. Min veninde er selvfølgelig meget ked af det og jeg ville ønske jeg kunne have gjort noget. Da jeg kom var den død og borte. Trist syn og jeg vil også komme til at savne det dejlige dyr. Den var noget ganske særligt. Hesten døde sandsynligvis af tarmslyng.

2 thoughts on “Hyggelig fredag!

  • Hej Juanna og familie
    Hvor lyder det bare godt, at I har lyst til at kigge op til os. Du må også hilse mange gange bag dig også til de dejlige firbenede.
    knus herfra

  • Vi kommer helt bestemt på besøg!! Og ganske sikkert med et par marsvin! 😉
    Vi glæder os til at se jeres “mini zoo” 🙂 !
    Knus og kram fra os i Bindslev, og hils

Leave a Reply

Skriv et svar