Hverdag igen…

Så blev det mandag. En grå og trist mandag. Ungerne er kommet afsted i dagpleje og børnehave og jeg sidder og nyder roen herhjemme med en kop kaffe. Natten var hård i nat. Lotus vågnede hvert 10. min og var ked af det. Tror muligvis det er tænder, der er på vej. Vi skiftede til at gå ind til hende efter jeg havde været oppe en masse gange. Er dog glad for vi valgte at gå meget tidligt i seng i går aftes – det har da givet en smule mere søvn. Jeg har aftalt med Jonna, at jeg henter Lotus kl. 11 ligesom i sidste uge. Det handler jo om hun får nogle gode oplevelser dernede. Så det passer med hun kommer ned og leger lidt – får sin formiddagslur og lidt at spise og så henter jeg hende. Det er lige hvad hun kan magte af indtryk lige pt. Ok løsning for os alle sammen.

Dagen i dag skal gå, som de fleste andre mandage, med at lave madplan og handle ind til denne. Oprydning er en fast del af hverdagen – så det skal også klares + dyrerne. Ellers vil jeg til at se på et logo, jeg har fået til opgave at lave. Spændende – og har så mange gode ideer i hovedet til logoet! Det skal nok blive godt.

Håber I alle får en rigtig dejlig dag!