Vrå Skole – 100 års jubilæum…

Kl. 14 hentede jeg Bitten i Hjallerup og vi begav os mod Vrå Skole. Vi fik kigget skolen igennem to gange. Vi mødte nemlig Iben og tog også lige en tur rundt sammen med hende. Det var sjovt at se skolen igen – selvom der var blevet lavet rigtig meget om.

Iben inviterede os med over til hendes far og mors hus i Vrå. Bitten og jeg havde begge taget noget Verdi med. Cecilie og Heidi kom også et smut forbi og vi fik snakket og hygget inden vi kørte ned i hallen. Det var godt nok skønt, jeg havde valgt at tage bilen med i det blæsevejr.

Festen startede kl. 18:30. Og sikke en fest! Og hvor var det sjovt, at møde de gamle hoveder fra skoletiden. Rigtig skægt. Jeg faldte i snak med en masse fra Rakkeby og fik vist også forhandlet mig til 3 høns og en kok, noget jord og en gris. He he.. Ja, man skal ikke sende mig i byen på landet. he he…

Det var en god aften med god mad og godt selskab! Er så glad for jeg valgte at tage med til festen. Bittens mand, Jørgen, holdte trofast og ventede på os da festen sluttede 01:30. Han var så sød at køre mig hjem. Vi har så været oppe og hente Puntoen er til middag. Den stod lige så pænt på parkeringspladsen og ventede. Heldigt nok smiley