En tur til Hobro

I dag var jeg nede i Hobro på sygehuset, og kæresten tog fri og tog med. Det var heldigvis forholdsvis hurtigt overstået, men er så glad og taknemmelig for han tog med og kunne køre mig. Er dog på smertestillende og skal være det i en uge mere. Men det skal nok gå.

Bagefter forkælede han mig med et lækkert stjerneskud på Børsen i Hobro. Vi var vej af Vebbestrup efter is, dog var den så elendig, at vi begge smed den ud. Klumpende og sej/klistret is. Uspiselig 😡 Tænker der går lang tid før jeg har lyst til is dernede fra igen. Øv.

I går aftes hævede mit øje op og jeg har taget lidt allergi piller. Det var stadig slemt i dag. Så jeg har været godt dopet af smertestillende og allergi piller. Håber godt nok det bliver bedre i morgen.


Ungerne har i dag fået pyntet mere op til jul. Uheldigvis var alt teenagerens julepynt endt hos eksmanden, i Hobros, så det håber jeg vi kan og må få retur i næste uge 🍀

Leave a Reply

Skriv et svar