Den store kasse med julepynt og ud til højre med folk der lyver!!

Teenageren var glad i går, da hendes julepynt kom retur. Det var endt i Hobro under flytningen. Dejligt at få det retur. Hun var meget glad.


Lørdag var vi en hurtig tur ude og flagre lidt for en kollega, der skulle giftes. Vi var 9 fra jobbet der mødtes i Aalborg og overraskede dem. Dog blev vi selv endnu mere overraskende, da brudeparret allerede var blevet gift for 6 år siden. Der blev vi godt snydt.

Weekenden er ellers blevet brugt med bonusfamilien. Vi har hygget derhjemme og også været i svømmehallen en tur, alle mand. Virkelig lækkert og der var ikke ret mange mennesker derude. Vi havde næsten det hele for os selv.

Ellers har jeg fået installeret overvågningskameraerne igen på gården. Det giver alligevel en form for tryghed, at de fungerer igen. Især efter der er blevet ryddet lidt op i bekendtskaberne. Ud til højre med de personer, der lyver og prøver at skade én. Hvad kan man bruge venner til når de begynder at lyve og misbruge andre og ens tillid!? Tænker JC i et eller andet omfang har ønsket opmærksomhed, men der, hvor det kammede over, var da han begyndte at opfinde historier eller misbruge en i sin syge fantasi.

MEN ellers har det virkelig været en dejlig weekend – på alle måder.

Leave a Reply

Skriv et svar