Work, work, work…

Har lige to nattevagter i træk – for en gangs skyld. Det er nu ok og jeg overvejer faktisk om jeg fremover skal rykke mine vagter sammen og få dem overstået på én gang. Har jo mange fridage i træk på den måde så. Jeg stod i dag op kl. 14.00 og fik et hurtigt bad og lidt at spise – så drønede jeg ned efter ungerne og vi hyggede hele resten af eftermiddagen. Mødte Sanne og Lars hos Købmanden og fik set deres nye fine bil. Tillykke med den I to. Ungerne fik lokket en is ud af mor her og der var ganske stille på bagsædet hjem.

Noget andet er at vores lille “ven”, som sendte os den besked i går aftes nu er anmeldt til politiet og Telia for chikane. Vi har et godt gæt på hvem det kan være – og har ikke så meget at sige til det, andet end vi håber personen får sig en lærestreg! Sørgelig tilfælde af en person! Mere er der ikke at sige til det.

Leave a Reply

Skriv et svar