Weekend i sommerhuset

Denne weekend blev brugt i sommerhuset i Hou sammen med vores venner: Bitten og Jørgen samt deres to skønne unger, der leger fantastisk med vores piger. John og jeg tog i sommerhus fredag aften og fik gjort lidt klar, handlet ind og ladet lidt op til weekendens hygge. Vil gerne indrømme vi sov på sodaen inden kl. 21 fredag aften. Godt trætte var vi – især John efter hans første uge på det nye job. Det er hårdt at vende om på nat og dag igen. Ingen tvivl om det. Lørdag eftermiddag ankom familien Adamzig og vi fik en hyggelig lørdag og søndag sammen med dem. Vi var hjemme igen over middag igen søndag pga. vi havde en aftale med en, der kom med hans campingvogn til opbevaring.
Eftermiddagen brugte jeg desværre på langs. Er desværre begyndt at døje med bækkenet og alt for mange ømme plukveer. Men efter et par timers ro, havde jeg det fint igen. Må til at lære at lytte til min krop, når den siger fra.
John hentede grillmad til aftensmad og vi lavede biograf-aften i stuen og fik hygget de sidste timer af weekenden. Weekenden gik desværre alt for hurtigt og blev desværre også brugt på en masse spildte tanker ang. ting der fylder ALT for meget i forbindelse med det frivillige arbejde. Må sige, trods hygge med venner, at tankerne har kredset meget om hvad der er værd at bruge kræfter på fremover og det vist er tid til at drosle ned og bare sige “PYT” og indrømme jeg ikke har tid og kræfter til at være alle steder på en gang og vælge hvad der betyder mest for mig. Har også et bette liv i maven jeg hellere vil tænke på og passe på, må jeg nok indrømme.

Leave a Reply

Skriv et svar