Vinterklar

Elsker at være på forkant. I weekenden fik vi alt vores wrap hjem og træpiller til vinteren. Det er virkelig rart at have det i hus. Og endnu mere skønt er det, at vi har fundet en stabil og leveringsdygtig mand til både at komme med wrap og træpiller.

Boksene til hestene blev også færdige og klar. Så hestene har sovet inde i nat. Godt timet, da temperaturen har været langt nede i nat. Så nu sover de inde igen helt til april/maj. Det er nu så hyggeligt, når hestene kommer ind. Der er mere liv og hygge i stalden.

Weekenden har ellers stået på hygge med hinanden og familien i Rakkeby. Og jeg fik nede jagtstøvler i Brasholt i Hjørring. De er virkelig fine. Først var vi i Brønderslev og kigge – men de havde ikke det store udvalg og den støvle, som var på bud, havde de selvfølgelig heller ikke flere af og så var servicen heller ikke noget at råbe hurra for. Det var noget andet med Brasholt. De havde rigtig mange støvler, i alle størrelser og jeg fandt hurtigt 3 jeg kunne vælge imellem. Valgte disse Aigle støvler der var på bud. Ellers en støvle til normalt 1500,-. Dem tror jeg, eller rettere, dem ved jeg at jeg bliver rigtig glade for. Komforten er i hvert fald i top i dem og så er der 4mm neopren i.

Vi har været uden børn denne weekend, så den har selvfølgelig stået på kærestetid og praktisk arbejde på Nørvang.

Der går ret meget hygge i den, når vi er alene hjemme uden ungerne. Sover længe og nyder en kop kaffe på sengen. Det er virkelig kvalitetstid der vil noget – i vores verden.