Valentins dag…

Jeg havde pyntet lidt op og købt en DVD pakke til manden min samt skrevet et lille kort til ham også…

Jeg fik dyppet nogle jordbær i chokolade, som vi skal have her senere til filmen og har også fundet en flaske Verdi frem. Det bliver godt!

Jeg blev mødt af en meget overrasket mand, der også havde været så sød at købe blomster med hjem til mig! smileyOg så lige et billede fra i eftermiddags, hvor jeg lige var ude med en lille blomst til mormor. Det var godt nok en kold fornøjelse, men jeg er rigtig glad for jeg kom derud og fik lagt blomster….

Chili mener også vi lige skal vise, at hun har fået flere smølfer i dag. Nu mangler hun kun gammel-smølf (ham hun har – er stjernetegnet Vægten og derfor ikke den orginale gammel-smølf) og ham den onde mand derfra. Katten har hun også – men den har hun gemt væk – fordi hun syntes den er ond. he he.. Vi er også blevet enige om, at Chili skal være Smølfine til fastelavn – og hvis jeg får mulighed for det i morgen, smutter jeg lige vej af fætter BR efter kostume, blå-ansigtsmaling og gult hårspray!! Tror altså hun bliver SÅ fin! smiley

2 thoughts on “Valentins dag…

  • Når jeg engang for ryddet op når vi skal flytte her om 1½ måneds tid, skal jeg nok lige se om jeg ikke har gammel smølf endnu, og oldesmølf eller hvad han hedder 😉 ham den gule. Dem legede jeg nemlig med da jeg var lille.

Comments are closed.