Væk med det slidte

Det er dæleme længe siden jeg har været ved frisøren – har ikke været der siden jeg fik lavet permernente krøller og det tørrede virkelig håret ud, så det gjorde noget. Og efterfølgende har jeg jo gået fra knald-rødt hår til næsten platin-blondt hår og tilbage til det orange. Det kan ses og mærkes på håret, der begyndte at knække af pga det var så slidt. Så nu skulle det altså være. Det passede så fint med at mellemstebarnet havde en legeaftale i Sæby i dag efter arbejde, og at jeg også fik booket tid ved en frisør deroppe – to fluer med ét smæk! Var glad for mit lange hår, men det var så tørt og trælst at se på, så det trængte virkelig til at blive trimmet godt igennem. Men er faktisk SUPER glad for det nye også. Det var virkelig tiltrængt og sikke det friskede op!!?

Leave a Reply

Skriv et svar