Ude og snuse brudekjoler

I dag var vi i Aabybro, Lilly og Recaplaza Couture i Aalborg. Den sidstnævnte butik kunne sagtens være her jeg finder min kjole. Trods vi ikke havde bestilt tid, tog hun sig tid til at vise hvilke kjoler, som hun lynhurtigt spottede, var min stil og vi fik lavet en rigtig aftale om prøvning af disse kjoler om en lille måned. Det var en fantastisk oplevelse. Det var ikke noget dem i Aabybro eller Lilly kunne magte eller ulejlige sig med. Lidt skuffende må jeg nok sige. Vidste udmærket godt man ikke kunne få lov at prøve uden tidsbestilling , men var skuffet over de nærmest lukkede døren i hovedet på os da vi kom. Synes godt de kunne have foreslået en prøvning en aftalt dag og lige fortalt hurtigt hvad de havde af kjoler som jeg efterspurgte. For mig er servicen mindst lige så meget værd som udvalget af kjoler og prisniveau. Ærgerligt med den oplevelse.

Middagsmaden blev indtaget på Burgerking. Det kunne vi lige sætte os op til og her var heller ikke overrendt som de andre steder i byen.
Da vi kom hjem fik vi ryddet op på begge terrasser og fik tændt op i bålet. Vi er ved at gøre klar til vores koldtvandskar kommer hjem i næste uge 😃👍💦💧
På vores brudekjole roadtrip kom vi også forbi en genbrug, hvor de havde vores elskede skilte til væggen, så dem vil vi købt nogle stykker af.

Leave a Reply

Skriv et svar