Ud af isolationen igen

Nødhjælpspakke her i isolationen. Det var næsten lige som juleaften hver gang en kasse kom.

Så kom dagen, hvor vi må komme ud fra isolationen. Det bliver dejligt. Ungerne glæder sig også til at komme i skole igen og vi andre os til at komme fysisk på job. Men det er nu gået fint med os alle hjemme og det har været dejligt at mine forældre og Johns familie har kunne hjælpe os med indkøb. Så vi har ikke lidt nogen nød. Bestemt ikke.

Vi blev også færdig med forgangen. Vi mangler kun at male lister og karme i mellemgangen og så skal soveværelset have en opfrisker. Tilsidst tager vi bryggerset – og så er vi færdige indvendigt. Når vejret bliver bedre skal der males vinduer og døre udvendigt. Jeg glæder mig helt vildt til projektet.

I går aftes lavede ungerne hjemmebiograf for os med snolder og god film. Vi så Mulan. Så hyggeligt. Sjovt påfund her i vores lille Corona boble.

Fik også en dejlig opdatering fra Niels. Han trives i hans nye familie og er begyndt med sin nye ejer til hundetræning. Det varmede mit hjerte at læse så godt han har det.

Chili og jeg skal lige have farvet hår her inden vi skal ud i civilisationen igen. Nøj mit hår trænger til at blive farvet. Synes jeg er mere gråhåret end jeg plejer – men det er nok meget naturligt med 5 børn hjemme og skulle arbejde hjemmefra. haha. Ej, det er vidst alderen der trykker tænker jeg.

Leave a Reply

Skriv et svar