Travl dag…

Hvorfor er det lige at alle aftaler skal falde sammen på samme dag? Her lidt i 12 skal jeg til min Jordemoder – LANGT OM LÆNGE! Der gik ged i de to sidste aftaler – så nu håber jeg, at komme til i dag. Vil jo gerne lige have tjekket baby og snakket om nogle ting angående graviditeten.

Kl. 16.40 skal Chili til sin ugentlige gymnastiktræning. Og når det er slut skal jeg haste videre til Kvadrillemøde kl. 18.00. Spiser så derude – dejligt nok. Så må John og Chili selv finde på noget lækkert derhjemme.

Ligenu er jeg ved at kigge på noget af alt mit gamle ventetøj. Øv, hvor er det altså bare NITTEN.. Føler mig overhovedet ikke tilpas i noget af det. Nøj, hvor jeg glæder mig til at få min normale krop igen. 46 dage igen! 46 dage igen…! ORK!!!.. Jeg er utålmodig nu!

Leave a Reply

Skriv et svar