Tøsehygge mens far var til romsmagning…

I går efter arbejde tog jeg min svoger med hjem fra Syvsten. Han og John, min anden svoger og en kammerat skulle til rom smagning hos Michael i Aalborg. Svoger og jeg hentede John og pigerne og drønede så hellers til ViSa i Aalborg, hvor de først skulle spise aftensmad.

Pigerne og jeg satte kurs mod Aalborg Storcenter. Pigerne skulle have nyt vintertøj og det fik de. Nye jakker, støvler, huer og vanter blev det til.
Chili fik også lavet ny nøgle til huset. Det har været et længe ventet ønske, nu da hun selv tager direkte hjem fra skole. Ork, så stolt hun var over sin helt egen husnøgle!

Vi fik nogle hyggelige timer i Aalborg Storcenter og de fik da også narret lidt legetøj ud af mor her. Jo jo, det var en rigtig pigetur! De var glade. Vi sluttede af på Mc Donalds – godt forspiste!

Leave a Reply

Skriv et svar