Tid til fjol…

Jeg stod tidligt op – ved en 14-tiden og gik ind til John og Lotus, som var hjemme i dag pga. hun skulle til lægen til 2-års-undersøgelse. Heldigvis skal de ikke stikkes (som jeg troede) ved 2-års-undersøgelsen. Det var heldigt nok. Hun vokser som hun skal i alle lede og kanter. Perfekt pige. Og angående hendes snotnæse – jamen, så havde de ikke rigtig noget at sige til det – andet end, nogle er bare mere snottet end andre unger.

Efter aftensmaden fik vi en masse god musik på anlægget og har danset fjollet rundt indtil ungerne skulle puttes. For tiden kører: Gitte Hænning – ‘Sæt din Skæve Hat På Skrå’ på repeat! Ungerne elsker den!

John er lige kørt ud til Bjarne med en sixpack og fiaten. De har vist aftalt den lige skal kigges på inden syn. Så jeg har huset for mig selv. Ungerne er lagt i seng. Jeg har sneget mig til et lille glas Morgan og cola. Hold nu op, det er bare så godt! Det kan man godt blive forfalden til smiley

Leave a Reply

Skriv et svar