Thanksgiving og nye høns

Lørdag aften var jeg og Winther inviteret til Thanksgivning hos Pia og Ole i ØB. Sikke en aften og SIKKE ET FEDT hus de boede i. Alt var simelthen SÅ gennemført og flot. Maden var også bare i TOP og vi manglede bestemt ikke noget. Det var nogle rigtig søde mennesker de havde samlet og snakken gik bare hele aftenen. Glæder mig allerede til næste gang vi skal derud!

Lørdag formiddag kom Thomas og hans forældre ud og hjalp mig med at slagte mine gamle høns. De lagde ikke æg mere og så fik jeg 4 nye unge høns. Perfekt. Har fået 4 Isa Warren igen. Så må jeg se om jeg skal have et par grønlæggere og et par, der laver blå æg også. Thomas’ forældre vil godt ruge nogle af dem ud for mig. Det er bare dejligt.
Lørdagen gik ellers med at få pakket ungerne sammen. De skulle med deres far til farfars fødselsdag kl. 10. Teenageren var desværre syg, så hun måtte blive hjemme. Og Tante Ann og onkel Lasse var så søde, at passe Fønne og Tussen lørdag aften og nat – så både vi og også ungernes far kunne komme i byen lørdag aften – Dejligt de havde tid og lyst til at hjælpe med pasningen. Teenageren var så stor at hun selv kunne være hjemme og hun fik set en masse film og spillet playstation – så hun led ingen nød.
Ellers stod lørdagen på oprydning og rengøring af hytten. Der var jo Åbent Hus om søndagen. Der kom dog ikke nogen, men så er huset da rent og fint.

Søndagen gik med at hente unger i Syvsten og så ellers bare sumpe lidt på sofaen og vi fik handlet ind til de næste par dage. Vi fik set en del film og hyggede os bare indtil ungerne skulle op til deres far igen om aftenen.

Leave a Reply

Skriv et svar