Stille og rolig weekend…

Fredag havde Chili en ny veninde med hjem fra børnehaven. Det gik bare så godt og jeg er sikker på det ikke er sidste gang de to tøser skal lege sammen. Ungerne hjalp med at lave mini-pizzaer til aftensmad og bestilte fiskemonstre dertil. Sjov opgave og ungerne elsker det og spiser alle deres grøntsager uden brok. Lotus kom i pasning hos Susanne, der havde Fine hjemme så de to tøser kunne lege sammen. Det var vist gået rigtig godt og Lotus snakker hele tiden om hun vil ned til “hendes Sanne” – så det er gode tegn. Fredag aften hyggede vi bare alle mand med snold, spil og film.

Lørdag var jeg ude og ride med Tina. Det gik rigtig godt – selvom der igen blæste en orkan ude hos os. Typisk når vi skal ud og ride. Da vi kom hjem var han-grisene brudt ud og jeg er altså ikke specielt modig, når det gælder de der små blodtørstige svin. Ja, jeg siger dig – den ene ville angribe! Vi måtte hente John og få ham til at hjælpe os. En af de små grise klatrede over boksen og ind til hungrisen! Ikke godt, så ind og prøve at få den til at hoppe over igen! Det gjorde den så – heldigvis. Men sikke da et døje! Nu er der blevet lavet lidt ekstra forhøjninger og sikringer, så de ikke kan komme over eller ud.
John var også ude og køre lastbil lørdag morgen. Ungerne og jeg ville overraske ham til han kom hjem med hjemmebagte boller og kaffe. Ungerne fik lov til at eksperimentere i køkkenet og fremstillede – Skarnsboller! Boller med cornflakes!?! Ja, vi løb tør for mel, så gode råd var dyre – og cornflakesene lige ved hånden. De kom faktisk til at smage overraskende godt!

Birthe og Svend Aage bød på kaffe og vi tog en kage med om eftermiddagen lørdag. Mette og Lasse skulle i byen, så vi tilbudte at køre med dem. Så jeg legede lige taxa for en aften. Og selvfølgelig skulle der sne – det gør der altid når jeg skal køre med dem! Men denne gang havde jeg helgraderet mig! Holdte fiaten hele ude i indkørslen. Ville ikke risikere, at jeg kom til at sidde fast i indkørslen ligesom sidst jeg skulle have haft hentet dem. Doh!

I dag søndag har vi været oppe hos AG og FP. Vi havde en kok vi gerne ville have byttet til en anden. AGs kok, som de først troede var en høne, har de flottede aftegninger – så ham var vi lidt mere interesserede i. De fik så vores store hvide kok i bytte. Nu skal vi bare lige have fundet på et navn til den nye herre på gården…. Nogen forslag?
Vi smuttede et smut forbi legepladsen i Øster Brønderslev. Havde lovet ungerne at vi skulle derind og prøve den. De har tit spurgt om vi ikke skulle derind, når vi er kørt forbi op til AG og FP. I dag blev så dagen. En lidt kold fornøjelse, men det var ungerne ret så ligeglade med. De var jo godt pakket ind.

Ellers har ungerne hygget derhjemme med at tegne og lege. Chili har været i postkassen med to tegninger, der skulle sendes af sted og der blev leget skovtur i stuen. Hyggelig søndagsstemning i huset!

Leave a Reply

Skriv et svar