Sne og sol – verdens bedste kombi!

Er det bare mig, eller findes der ikke noget bedre end sådan et vejr som vi havde i dag oppe hos os? Sne overalt og høj solskin. Det er bare det smukkeste vejr og gør en glad helt ind i krop og sjæl. Ja, sådan har jeg det i hvert fald. Mellemste barnet og jeg brugte vores middagspause igen i dag på at få luftet hovederne og hundene. Vi tog kælken med, hvis vi nu fandt en oplagt kælkebakke – og det gjorde vi ved Heksens hus.

Vi afprøver vores nyfundne kælkebakke

Grunden til jeg ryster på hånden da jeg filmer, var at hundene rykkede i snoren. De ville åbenbart gerne have ville været med ned ad bakken. Vi aftalte at vi ville gå derovre, når jeg fik fri fra arbejdet og Fønne var blevet hentet. Vi fik nogle gode ture derovre. Nogen gange behøver man ikke gå så langt, for at finde de gode kælkebakker. Denne var helt perfekt til det kun sne der var kommet.

Sjov ude hos gederne

Vi var også lige ude og lege lidt med gederne. Grunden til jeg vifter sådan med hånden var fordi jeg var bange for de ville spise mit hår. Og Tussen får da også lige drillet sin mor lidt til sidst. Ha ha..