Røverkøb

En glad og tilfreds Lotus

Lotus havde længe gået og snakket om hun gerne ville have en dukke mere i denne stil og tilfældigvis var der en, der havde en posefuld til salg i Hasseris. De stod ellers til 50 kr. stykket, men jeg fik posen for 100 kr. Lotus var ovenud lykkelig.

Derefter tog vi i Bilka efter julekalendere og fik handlet ind til aftensmad.

Lige ankommet til Storcentret i Aalborg
Ungernes julekalendere i år. Selvvalgt.

Så mangler jeg bare at finde et par chokoladejulekalendere. Chili fandt en makeup kalender, Lotus en med Playmobil og Phoenix skulle selvfølgelig have en med Gurli Gris. Så var hans lykke gjort ?

Phoenix elsker at hjælpe til
Mine tre festorginaler

Ungerne fik lokket disse 3 fede hyggedragter med hjem. Hvor er de fine og sjove. Tænker de vil bo i dem resten af ferien. Ha ha.

Scorede også lige dette her på en gruppe på Facebook kvit og frit inde i Hjallerup. Phoenix var meget tilfreds for tingene og skulle straks lege med dem.

Phoenix sover middagslur

Har jeg sagt før, at jeg er fan af efterårsferie? Dét er jeg. I stor stil. Lykken er da, at kunne putte sig sammen med ham her og boble et par timer. Så skønt, og nu er vi ladet op til en god weekend. René er lige på trapperne efter en dag på jobbet og har weekend sammen med os. Vi har købt ind til lækker aftensmad som vi hjælpes ad med at lave og så skal vi op og snolde ved købmanden. Det er vel fredag?! ??

Leave a Reply

Skriv et svar