Projekt-børneværelse skrider fremad…

Vi fik malet Chilis værelse i to farver. Lilla og sort. Chili var dygtig til at hjælpe og er også meget utålmodig. Hun synes hendes værelse snart skal være færdig så hun kan komme derind og sove. Vi mangler stadig lidt. Jeg skal have malet alle hendes møbler en sidste gang og givet den en lak til at beskytte dem bedre mod slag og stød. Der skal laves en væg formet som et slot og der skal sættes små “julelys” op på den sorte væg i “slottet”, males vinduer + ligges en madras ind. Der skal laves en gynge af en slags med kunstige blomster op ad begge reb og jeg skal have fundet et spejl til sminkebordet/prinsessebordet + en lille mini kontorstol af en art. Jeg har også et projekt med at betrække hendes skammel med nyt stof – så jo, der er nok at se til, før hendes værelse er færdigt! Elsker det! Det er virkelig noget jeg hygger mig med. Og glæder mig endnu mere til det færdige resultat!

Leave a Reply

Skriv et svar