Påskeferie…

10 dages påskeferie blev det til for mig og ungerne. Deres far har først fri de kommende tre dage – men et par dage samlet blev det da til.
Ferien startede ud med ekstra børn i pasning. Sylle og Bella kom om mandagen – så behøvede de ikke komme i SFO og vi havde bare sådan en dejlig dag. Vi fik sat trampolinerne op og fik hoppet ud af det hårde liv.
Phoenix nød også at vi kunne være så meget ude om mandagen. Der var helt fantastisk godt vejr – og vi var mere eller mindre ude hele dagen.
Phoenix fik også sit første Påskeæg og nød det fuldt ud, som i kan se på billederne. Godt han skulle i bad bagefter. ha ha.. Sikke et svineri – men knægten havde en fest! he he.
Om onsdagen var ungerne og jeg et smut i Rakkeby til frokost og vi fik fixet AGs broderi-maskine – så vi også kunne få Phoenix på dåbskjolen. Bedre sent end aldrig. hehe. Men nu er hans navn kommet så fint på – og kjolen blev puttet i skabet igen til den skal i brug igen.
Torsdag stod den på årets første påskefrokost. Hos bonus-bedsterne i deres sommerhus i Hou. Ungerne fik flotte påskeæg og vi fik travet en skøn tur i solen til stranden. En dejlig dag med masser af god mad og drikke og ikke mindst godt selskab.

Fredag var det påskefrokost i Rakkeby hos far og Annegrethe. Annegrethes børn og børnebørn kom også og vi havde en hyggelig dag deroppe. Ungerne scorede igen et læs påskeæg.

Lørdag kom turen til 3. påskefrokost – hos familien i Elling. Den årlige påskejagt fik vi også ordnet og ungerne scoorede en hel kurv æg til deling. Vejret var dejligt og vi kom også ud og trave en tur, alle mand.

Fik lige stillet kusinerne og de to fætre op til et lille foto. Dejlig flok vi har der.
Øverst til venstre sidder Lotus med Phoenix – Øverst til venstre sidder Chili med lille Gry (som er Lasse og Ann’s den mindste). Nederst til venstre sidder Marcus (som er Maiken og Nickes den store) I midten sidder Mie (Lasse og Ann’s den store) og nederst til højre sidder Milla (Maiken og Nickes den mindste).
Vi var så heldige at få et nyt cykelsæde til Phoenix af hans faster og onkel. Det vi havde var gået i stykker. Det skulle lige prøves det nye sæde. Desværre blev det kun en prøvetur, da vinden stadig er for kold for bettemanden. Men pigerne og John tog en tur til købmanden efter is og fik handlet ind. De var seje!
I går mandage tog vi turen til Blokhus. Vi ville op og se hvalen. Hold da op, hvor er den stor. Jeg var jo ikke oppe og se den, da den lå på stranden – men det var ungerne. De var lige så fascinerede af den nu som den gang. Årets første vaffel is blev indtaget i solen på stranden. Lotus er lidt sær – hun vil kun have vand is. he he. 4 km frisk tur ved Vesterhavet blev det til. Der var næsten ingen vind og man fik da hurtig varmen, skal jeg hilse at sige. Jeg sluttede ferien af med at trave en 6 km lang tur med Keld “omkring ejendommen”. Vi har jo den mest fantastiske natur. Elsker også mine rytterture den vej rundt. Men i går var det Kelds tur og så kunne vi rigtig udforske og gå steder, hvor det ikke er så nemt på hesteryg.

Phoenix startede op hos sin gamle dagplejemor i dag. Hun er blevet rask igen – og vi håber det hele kommer til at gå godt. Phoenix var i hvert fald i hopla og Jonna var så glad for at se ham igen – og omvendt.

Leave a Reply

Skriv et svar